Asbestsanering

Allan Ploug A/S tilbyder effektiv asbestsanering. For at klarlægge om der er behov for asbestsanering, foretager vi en miljøscreening, hvor vi tester for miljøfarlige stoffer og udfra dette rådgiver om miljøsanering som bl.a. asbestsanering.

Asbest var almindeligt anvendt i byggematerialer op gennem 1960’erne og 1970’erne, da det mindskede risikoen for bl.a. brand, tagmaterialer mf. I 1986 blev det dog ulovligt at benytte, da man fandt ud af, hvor sundhedsfarligt asbest er. Asbest kan eksempelvis føre til en lang række sygdomme såsom kræft og asbestose/stenlunger.

Selvom det nu ikke er tilladt at bruge asbest i byggematerialer, så kan det stadig findes i bl.a. gammelt beton, rørisolering, vinyl, gulvlim, tag-, facade- og loftplader. Skal der renoveres, eller skal bygningen rives ned, er det meget vigtigt med effektiv og korrekt asbestsanering – og her kommer Allan Ploug A/S ind i billedet.

Sanering af asbest

Vi er erfarne i at håndtere sanering af asbest effektivt og professionelt. Vi sørger for at holde os opdateret med den nyeste viden om sanering af asbest, så vi altid sørger for korrekt udførelse og behandling af farligt affald.

Du er derfor i trygge hænder, hvis du kontakter os for sanering af asbest. Vores viden og ekspertise er din sikkerhed for, at alle regler bliver overholdt. Vores procedurer er tilrettelagt efter de gældende regler og nyeste viden på området.

Ved sanering af asbest tilbyder vi en totalløsning, hvor vi både sørger for ansvarlig asbestsanering, korrekt bortskaffelse og asbestrengøring af forurenede områder.

Uanset om du er erhvervs- eller privatkunde kan vi hjælpe dig. Vi kører primært ud i Hovedstaden og Nordsjælland, men kan varetage opgaver i hele landet.

Ønsker du professionel asbestsanering? Kontakt os på telefon +45 36 45 36 36 eller udfyld kontaktformularen for en asbestsanering pris eller for at høre mere. Vi vender hurtigt retur på din henvendelse.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Sidebar
+45 36 45 36 36 allan@aploug.dk Tag kontakt

This site is registered on wpml.org as a development site.