Rådgivning for erhverv

Rådgivning, screening og energibesparende isolering

Hos Allan Ploug A/S har vi specialiseret os inden for brandsikring, sanering af miljøfarlige stoffer og energibesparende isolering. Vores mangeårige erfaring og passion for godt håndværk har gjort, at vi nu har en stor og dybdegående viden inden for vores felt – og den deler vi gerne ud af.

Vi sætter kvalitet og grundighed øverst i alt, hvad vi arbejder med. Alle slags opgaver og projekter udføres efter gældende lovgivning og retningslinjer. Af samme årsag har vi en dybdegående og opdateret viden om alt fra standarder og reglementer til leverandører og produkter. Uanset om du står med en opgave eller et projekt inden for brandsikring, miljøfarlige stoffer eller energioptimering, står vi klar til at hjælpe med professionel rådgivning og vejledning.

Naturligvis giver vi også gerne et helt uforpligtende tilbud på din opgave, hvis du vil have en bedre ide om prisen. Kontakt os på telefon +45 36 45 36 36 eller udfyld kontaktformularen for at høre nærmere.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot

Kontakt os for rådgivning og screening

Vi kan være behjælpelige med rådgivning og svar på de fleste spørgsmål over telefonen. Vi kan fx give en god indikation omkring asbest, PCB eller skimmelsvamp, afklare evt. spørgsmål i forhold til brandsikringsreglementet og forklare forhold omkring isoleringstykkelse.

I nogle tilfælde er det ikke nok at tale sammen i telefonen. En screening af din bygning kan være nødvendig for at give os de data, som vi skal bruge for at give et kvalificeret svar på dine spørgsmål. Skulle det være tilfældet, giver vi naturligvis også et uforpligtende tilbud på en sådan screening med henblik på enten brandsikring, miljøscreening, miljøfarlige byggematerialer eller energioptimering.

Hvis du er i tvivl, og mangler en kompetent eksperts hjælp for at kunne tage en kvalificeret beslutning, er vi altid klar til at hjælpe. Derfor er du altid mere end velkommen til at ringe til os på +45 36 45 36 36 eller skrive til os.

Sidebar
+45 36 45 36 36 allan@aploug.dk Tag kontakt