Energioptimering med loft- og hulmursisolering

Bygningsisolering

Inden for bygningsisolering tilbyder vi at udføre hulmursisolering og loftisolering for energibesparelse og en bedre udnyttelse af varme og energikilder i bygningen. Ved fokus på energioptimering og bedre bygningsisolering, opnår man et bedre indeklima samt store besparelser – både økonomisk og i det store klimaregnskab.

Allan Ploug A/S udfører opgaver i alle størrelser og tilbyder samtidig en energibesparelsesberegning samt en beregning på, hvad det konkrete arbejde sparer miljøet for i CO2. Kontakt os på telefon +45 36 45 36 36 eller udfyld kontaktformularen for at høre mere.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hulmurs- og loftisolering = bedre økonomi og indeklima

Allan Ploug A/S er autoriseret gennem Isover, som er en af Danmarks førende leverandører inden for isolering. Dermed er vi tilknyttet Isovers kontrolordning, der laves stikprøver på alle opgaver, og det er din garanti for et veludført stykke arbejde.

Selve arbejdet foregår ved, at vi sprøjter isoleringsgranulat ind i hulmure eller på loftet i bygningen.

Vi udfører opgaver med bygningsisolering i alle størrelsesordner, ligesom vi gerne står for beregningerne.

Vi kan blandt andet lave beregninger på den samlede besparelse og tilbagebetalingstid, så man kan opnå et klart svar på, om investeringen kan betale sig.

Lydisolering = bedre arbejdsmiljø

Isolering holder ikke kun varmen inde – det dæmper også lyden. Idet lydisolering ofte opstår som et biprodukt af bygningsisolering og teknisk isolering, har vi projekteret og løst flere komplekse opgaver med lydreduktion som formål. Vi hjælper fra A til Z – fra rådgivningsfasen til udførelse – for at sikre de rigtige løsninger fra teori til praksis.

Få mere at vide

Uanset hvilken form for isolering, du har brug for, står vi klar til at hjælpe. Med vores viden, kompetencer og kvalitetsisolering kan vi skabe et bedre, grønnere og mere sikkert miljø i din virksomhed eller ejendom.

Vi kommer gerne ud og vurderer din bygning samt giver et kvalificeret bud på, hvordan du kan spare penge og energi, samt optimere arbejdsmiljøet ved hjælp af isolering. Hvis du vil vide mere om det eller har spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Sidebar
+45 36 45 36 36 allan@aploug.dk Tag kontakt

This site is registered on wpml.org as a development site.