Brandisolering af stål med conlit

Teknisk isolering – Conlit brandisolering af rør mv.

Eksperter i Conlit brandisolering og brandbeskyttelse

Vi er specialister i isolering fra A til Z

Conlit brandbeskyttelse og conlit brandisolering af stål og rør er blandt de områder inden for isolering, som Allan Ploug A/S har beskæftiget sig med siden 1980. At rådgive og varetage teknisk isolering af rør, brand isolering, lydisolering og conlit brandisolering af bygninger og procesanlæg i alle størrelsesordner er nogle af vores kernekompetencer.

Conlit brandisolering af stål og rør

Få professionel hjælp til brandisolering af rør og stål samt teknisk isolering og installationer. Vi står klar til at hjælpe virksomheder og organisationer i det danske erhvervsliv med at skabe optimal drift ved hjælp af korrekt brandisolering. Vi tilbyder totalløsninger, inden for alle byggeriets faser, fra ide til udførelsen og videre til drift og vedligehold. Gennem vores interne kvalitetspolitik sikrer vi, at kvaliteten af vores brandbeskyttelse og brandisolering af stål og rør er i top.

Conlit brandsikring og brandbeskyttelse

Conlit brandsikring har en høj brandisoleringsevne og består af ubrændbart materiale, som ved høje temperaturer giver en effektiv brandbeskyttelse i bygninger og stålkonstruktioner. Conlit anvendes ved fx stålrør, ventilationskanaler og gennemføringer af rør og installationer til brandforebyggelse og begrænsning af brandspredning. Hos Allan Ploug A/S har vi som landsdækkende brandsikringsfirma mange års ekspertise og erfaring med effektive Conlit brandsikring og brandløsninger. Vi hjælper med professionelle kvalitetsløsninger, der både lever op til lovgivningen og den enkelte virksomheds brandbeskyttelsesbehov

Kontakt os på telefon +45 36 45 36 36 eller udfyld kontaktformularen for at høre mere om bl.a. conlit brandsikring.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot

Eksperter i teknisk isolering

Et af vores absolutte kerneområder er teknisk isolering. Det kræver den rette viden og erfaring at udføre isoleringen, da rør, tanke, ventilation og beholdere stiller særlige krav til isoleringen. Vi udfører alle opgaver og projekter i overensstemmelse med normen inden for hhv. Termisk isolering af tekniske installationer og Bygningsreglementet DS 452 samt BR18.

Kort sagt er vi eksperter i teknisk isolering – og vi kan også hjælpe dig med at begrænse dit energitab, sikre rimelige driftsforhold og ikke mindst undgå skade på omgivelserne.

Vi anvender kun kvalitetsmaterialer

Når vi udfører isolering og Conlit brandisolering, vælger vi hos Allan Ploug A/S udelukkende at gøre brug af kvalitetsmaterialer fra de førende producenter og leverandører på det danske marked. Vi sikrer dermed, at vi altid kan tilbyde den højeste kvalitet og den mest optimale løsning ved varmeisolering, brandisolering og køleisolering. Vi har både viden og erfaring til at tilbyde køl, sikring mod korrektion, kondensisolering og ventilationsisolering.

Isolering inkl. brandsikring

Når vi arbejder med teknisk isolering af rør m.m., har vi typisk også fokus på brandsikring. Brandsikring er en af vores kernekompetencer, hvorfor vi også har mulighed for at inkludere conlit i arbejdet med isolering. Dermed minimeres risikoen for brandudvikling og -spredning, og det sikres, at der kan opnås ibrugtagningstilladelse af bygningen.

Uanset opgavens størrelse, behandler vi den individuelt og tilpasser vores løsning, så den matcher opgavens og kundens krav og behov.

Conlit brandisolering af rør og stål samt Conlit brandsikring

Autoriseret Isover indblæser

Vi er autoriseret indblæser gennem Isover, en af Danmarks største producenter af isoleringsmateriale. Dertil kommer mere end 30 års erfaring, en bred vifte af kompetencer og et ønske om altid at gøre vores bedste for at imødekomme kundens ønsker og/eller behov. Derfor er vi det rigtige valg af samarbejdspartner både for rådgivning, projektering og udførsel af et givent projekt.

Få et tilbud på din isoleringsopgave

Hvis du mangler en kompetent samarbejdspartner til at varetage din tekniske brandisolering, står vi altid klar til at hjælpe. Vi kan både rådgive dig om den rigtige løsning samt udføre arbejdet. Det sikrer, at du får en 100 % valid og korrekt løsning, som kan spare dig både penge og bekymringer.

Hvis du ønsker at høre mere om vores ekspertise inden for brandisolering og sikring eller ønsker at modtage et uforpligtende tilbud, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Sidebar
+45 36 45 36 36 allan@aploug.dk Tag kontakt