En familievirksomhed i 2. generation med klare mål og visioner

Energioptimering og miljøsanering siden 1980

Allan Ploug A/S er din kompetente og professionelle samarbejdspartner, når det kommer til isolering, brandsikring og miljøsanering for det danske erhvervsliv og for boligforeninger. Vi har mere end 40 års erfaring med energioptimering og miljøsanering.

Allan Ploug A/S varetager i dag både rådgivningsopgaver og entrepriser inden for isolering, brandsikring og miljøsanering.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot

Det hele startede i 1980’erne

Virksomheden Allan Ploug A/S blev grundlagt af Allan Ploug den 1. januar 1980 som et personligt ejet selskab. Allan blev oprindeligt uddannet tømrer og motorvejsingeniør, men da man fra statens side valgte at nedlægge funktionen som motorvejsingeniør, måtte han jo finde sig en anden vej i livet.

Allan tog beslutningen om at starte egen virksomhed efter i en årrække at have arbejdet i forskellige virksomheder, som beskæftigede sig med isolering.

I 1982 omdannes virksomheden til Allan Ploug ApS og i 1989 bliver virksomheden til Allan Ploug A/S.

Virksomhedens kompetencer

Med Allans erfaring inden for energioptimering og isolering af tekniske installationer, blev teknisk isolering hurtigt virksomheden spidskompetence. Efter nogle år som selvstændig fik Allan gennem sit netværk mulighed for at byde ind på en ny opgave, hvor han skulle fjerne asbest fra rørene, som skulle udskiftes i forbindelse med en renoveringsopgave.

Allan Ploug A/S vandt opgaven og investerede for at kunne løse den i det nødvendige udstyr til denne type opgaver. Dette gjorde, at kompetencerne blev udvidet, så virksomheden også kunne udføre mindre nedbrydningsopgaver – og siden da, har nedrivning og miljøsanering også været et af virksomhedens hovedkompetencer.

De tekniske isoleringsopgaver medførte en efterspørgsel på brandlukninger. Idet denne type opgave hænger godt sammen med den tekniske isolering, valgte man at udvide kompetencerne, så Allan Ploug A/S i dag også kan rådgive og udføre opgaver inden for brandsikring og brandtætning.

Allan Ploug A/S i dag

I dag ejes Allan Ploug A/S af Allan Plougs to sønner, Nicolai og Mads, som overtog virksomheden i marts 2014 efter et generationsskifte, som påbegyndtes i 2010.

Mads er uddannet Cand.merc.fil fra CBS, mens Nicolai er uddannet elektriker og Diplomingeniør i Stærkstrøm. Begge sønner har med andre ord en uddannelsesmæssig baggrund, der støtter rigtig godt op om de kompetencer, der er nødvendige i en virksomhed som Allan Ploug A/S.

Virksomheden ledes i dag af de to brødre i forening, og Allan Ploug A/S består af et team af engagerede og kompetente medarbejdere med dygtige projektledere og ca. 80 montører, som hver især dækker deres fagområde inden for virksomhedens kerneområder – isolering, brand, miljøsanering + rådgivning inde for områderne.

Vi tager ansvar for miljø og mennesker

Vi tager vores sociale ansvar seriøst. Det gør vi via bæredygtige tiltag og jobsamarbejder. Læs, hvordan vi hos Allan Ploug A/S arbejder aktivt med FN’s verdensmål her.

Vores vision og værdier

Det er vores vision at blive den foretrukne samarbejdspartner for offentlige og private virksomheder, der skal spare energi, have ryddet op efter miljøfejltagelser og brandsikret bygninger og installationer.

Allan Plougs værdier er vigtige og er med til at sikre virksomhedens visioner og målsætninger bliver en realitet. Derfor lægger vi stor vægt på, at virksomheden består af et sammentømret team, der arbejder tæt sammen med daglig sparring og vidensdeling, hvor der er fokus på virksomhedens kunder.

Virksomheden drives på ærlig og ansvarlighed, hvor hver medarbejder med integritet, respekt og tillid, samt deres kompetencer, skaber dynamikken i virksomhedens kerneområder.

Vores værdier

 • Hos os ved kunderne, hvad de får leveret – også det, de ikke kan se
 • Vi ved, hvad vi har med at gøre – ellers gør vi det ikke
 • Den enkelte medarbejder tager ansvar og handler
 • For os er en aftale en aftale
 • Vi er med på det seneste nye – materialer, metoder og værktøjer

Vi er medlem af…

Vi er med i det gode selskab, og naturligvis medlem af de relevante brancheforeninger:

 • FDI – Foreningen af Danske Isoleringsfirmaer (DIB)
 • Nedrivning og miljøsanering – en sektion i Dansk Byggeri
 • Danske Entreprenører
 • Dansk Industri
 • Dansk Byggeri
 • Danvak

Her udveksles erfaringer og ny viden, som giver dig tryghed for engageret og seriøs opgavebehandling.

Sidebar
+45 36 45 36 36 allan@aploug.dk Tag kontakt