Brandsikring ved brandlukning af rør og huller

Brandlukninger – brandsikring af byggeri & stål

Eksperter i brandlukning og brandsikring af byggeri, stål og omkring rør

Effektiv brandsikring af byggeri

Når det kommer til brandsikring af byggeri og stål, er vi eksperter i brandlukninger. Vi har den viden, de kompetencer og de redskaber, som det kræves, for at man på den mest effektive og økonomiske måde kan udføre brandsikring af bygninger med sikkerhedsmæssigt korrekte brandlukninger af huller, omkring rør og lignende.

Brandsikring af stål og stålkonstruktioner

Stål indgår ofte i bygningers bærende konstruktioner, hvor det er nødvendigt, at der udføres brandsikring af stål for at styrke brandsikkerheden. Stålet udgør en brandfare på grund af materialets vægt og varmeledende egenskaber. Hvis stål udsættes for varme, vil det udvide sig, og bæreevnen vil forringes med risiko for, at bygningen falder sammen. Passiv brandsikring, som ikke kræver aktivering (såsom ventilation og sprinklere), men i form af byggetekniske foranstaltninger, indgår i brandbeskyttelsen af grundkonstruktionen. Hos Allan Ploug A/S er vi specialister i brandsikring og rådgiver om optimale løsninger inden for brandbeskyttelse af stål, der lever op til de gældende lovkrav.

Brandlukning af huller omkring rør

Brandlukning af huller omkring rør er nødvendige at indtænke i byggeri, da brandlukninger mindsker brandfaren. Så snart man trækker kabler, installerer ventilationssystemer eller noget lignende, løber man en risiko. Der kan nemlig ske fejl i de elektriske installationer, som i værste tilfælde kan medføre brand. Brande er ikke kun dyre og besværlige, men kan også koste menneskeliv, hvis man ikke har indtænkt brandforebyggelse i bygningen. kontakt os for at høre mere om brandlukning omkring rør og generel brandsikring af byggeri.

Specialister i brandsikkerhed siden 1980

Effektiv og grundig brandsikring med brandlukning omkring rør af huller er alfa og omega, når det kommer til at sikre virksomhedens eller organisationens bygninger. Vi har stor erfaring på området, idet vi siden Allan Ploug A/S blev grundlagt har udført utallige brandlukninger. Løsningerne bliver altid tilpasset den enkelte opgave og kunde. Kontakt os på telefon +45 36 45 36 36 eller udfyld kontaktformularen for at høre mere.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot

En proaktiv indsats

Brandsikring er vigtigt af flere årsager. Først og fremmest er der lovgivning på området, som skal følges – og som vi selvfølgelig udfører brandsikring ud fra. Derudover kan der være store omkostninger ved brande i form af mistede menneskeliv og materiel. Derfor kan det betale sig at være proaktiv ved hjælp af effektiv brandsikring. Det er fx smart at brandsikre kabler, brandisolering af rør og ventilationssystemer. Derudover skal bygningsdele som fx søjler sikres, så bygningen ikke falder sammen i tilfælde af en brand.

Kvalitet fra førende producenter

Vores ekspertise og vores tætte samarbejde med Danmarks førende producenter og leverandører af brandsikringsmaterialer og brandisolering af rør, gør os i stand til at levere sikre og effektive løsninger på den billigste måde. Det gøres blandt andet ved hjælp af et nyt installationsmodul, som vi selv har været med til at udvikle, og som brandsikrer etageadskillelser på den mest effektive måde. På den vis holder vi os altid opdateret med den nyeste viden og teknikker, hvilket gør os til et af de bedste valg til netop brandsikkerhed.

Brandlukning og brandsikring af byggeri

Rådgivning og gennemgang af bygning

Hvor brandsikker er jeres bygning(er) egentlig? Det har I måske svært ved at svare på – men vi har de rette forudsætninger for at komme med en kvalificeret vurdering.

Vi kommer gerne ud og gennemgår bygninger med fokus på, hvor der kan optimeres og brandsikres. Vi hjælper med at identificere huller og gennemføringer i bygningen, som kan udgøre potentielle brandfælder, og vi vejleder om, hvordan de mest effektivt bør lukkes. Hvis du er interesseret i at sikre dine medarbejdere og materielle værdier på bedst mulig måde, er du derfor mere end velkommen til at kontakte os på +45 36 45 36 36 eller ved at udfylde kontaktformularen.

Sidebar
+45 36 45 36 36 allan@aploug.dk Tag kontakt