Brandtætning

Allan Ploug A/S tilbyder praktisk sparring og vejledning i forbindelse med brandtætning. For at mindske risikoen for brand- og røgspredning er det vigtigt med korrekt udført brandtætning.

Vi tilbyder sparring, der bygger på lovgivningen og vores ekspertise på området. Vi har i mange år rådgivet om korrekt brandtætning, og vi har øje for de mindste detaljer, så det bliver så præcis og korrekt som muligt.

Er I i tvivl om, hvor brandsikker jeres bygning er, kommer vi gerne ud og inspicerer bygningen med fokus på, hvor der kan optimeres og brandsikres. Vi identificerer huller og gennemføringer i bygningen, som kan være potentielle brandfælder. Herfra rådgiver vi sammen med brandmyndigheden om korrekt brandtætning, så risikoen for brand- og røgspredning mindskes.

Brandtætning af kabler

Det er godt at have brandsikring af kabler og rør i orden, da der ellers kan være større risiko for brand- og røgspredning til andre dele af bygningen. Vi sparring gerne om, hvordan man bedst muligt sørger for solid brandtætning af kabler, så man mindsker risikoen for brand- og røgspredning så meget som muligt.

Vi har hos Allan Ploug A/S også fokus på bæredygtighed, da vi siden vores start har haft øje for den grønne omstilling, så byggerier bliver så miljøvenlige og bæredygtige som mulige. Vi forsøger derfor altid at rådgive ud fra et bæredygtigt perspektiv. Det vil blandt andet sige, at vi også kan give sparring om valget af egnet materiale til tætning.

Brandtætning af rør

Ligesom brandtætning af kabler er vigtigt, er brandtætning af rør også betydningsfuldt, når det handler om mindskning af brand- og røgspredning i forbindelse med en brand.

Hvis ikke rørene er brandsikret kan branden eller røgen sprede sig hurtigere til andre dele af bygningen. Det er derfor ikke ligegyldigt, om rørene er brandtætte eller ej.

Ønsker du professionel og praktisk sparring om brandtætning i Hovedstaden eller Nordsjælland, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 36 45 36 36 eller udfylde kontaktformularen.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Sidebar
+45 36 45 36 36 allan@aploug.dk Tag kontakt